0 vare(r) - Kr0
Top Ads
HurryUP!!!
  • OVER €33

    10%OFF

  • OVER €66

    13%OFF

  • OVER €99

    16%OFF

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

AS Roma 2024-25 Sæson Hjemmebanetrøje: En Hyldest til Tradition og Elegance

Den nye AS Roma hjemmebanetrøje for sæsonen 2024-25 hylder klubbens historie samtidig med, at den introducerer en moderne æstetisk tilgang. Farverne på den nye trøje bringer minder tilbage til perioden mellem 1933 og 1934, hvor den mørkerøde og gyldne farvekombination var karakteristisk for Romas tidlige sæsonbilletter og symboliserede fansenes loyalitet og tillid til klubben.

Historisk Inspiration: Trøjen er primært mørkerød med fine striber i guld og dybere rød på forsiden. Klubbens emblem er placeret på venstre bryst i farver, der matcher trøjen. Andre detaljer inkluderer en komfortabel ribstrikket rund hals og guld tre striber på skuldrene.

Hyldest til Fortiden: Designet af trøjen reflekterer klubbens DNA og dets historiske forbindelse til Testaccio-kvarteret. Trøjen er en elegant hyldest til fortiden, omformet til at passe til moderne æstetik. Matchende shorts og strømper er også mørkerøde med gyldne detaljer.

Debut af den Nye Trøje: Den nye trøje vil blive introduceret den 22. juli, hvor AS Roma mænd vil spille en preseason venskabskamp mod FC Košice fra Slovakiet.

Den nye AS Roma trøje for sæsonen 2024-25 repræsenterer ikke kun klubbens historie, men også dens ambition om at forene tradition med moderne design, der appellerer både til fans og spillere. Det er en blanding af fortidens elegance med nutidens teknologiske innovationer, der fremmer klubben i europæisk fodbold.

Nøgleord:

  1. AS Roma hjemmebanetrøje 2024-25
  2. Historisk design af fodboldtrøje
  3. Forbindelse til Testaccio
  4. Debut af den nye AS Roma trøje
  5. Moderne æstetik i fodbold

Verwante Tags

AS Roma Trøje Fodboldtrøjer AS Roma 2024-25 Hjemmebanetrøje

Nieuws gerelateerde Producten

Børn AS Roma Fodboldtrøjer 2024-25 Hjemmebanesæt
AS Roma Fodboldtrøjer 2024-25 Hjemmebanetrøje Mænd
Børn AS Roma Fodboldtrøjer 2023-24 Hjemmebanesæt
AS Roma Fodboldtrøjer 2023-24 Hjemmebanetrøje Mænd