0 vare(r) - Kr0
Top Ads
HurryUP!!!
  • OVER €33

    10%OFF

  • OVER €66

    13%OFF

  • OVER €99

    16%OFF

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Borussia Dortmund's Nye Pokaltrøje for Sæsonen 2024-25

Den nye pokaltrøje for Borussia Dortmund for sæsonen 2024-25 fastholder klubbens klassiske gul-sorte farvekombination. Ved ærmerne og kraven er der sorte detaljer på den gule baggrund. Trøjen har et patchwork design, der kombinerer elementer fra fire ikoniske sæsoner, inklusive sæsonen 2012-13, hvor Borussia Dortmund nåede Champions League-finalen. Trøjen mindes klubbens glorværdige øjeblikke og skriver samtidig et nyt kapitel for den gul-sorte generation.

Marco Mueller, PUMA's senior chef for team sports produktlinje, kommenterede: "Den nye Borussia Dortmund pokaltrøje for sæsonen 2024-25 er en hyldest til klubbens rige historie og mange glorværdige øjeblikke. Vores mål er at skabe en trøje, der ikke kun hjælper spillerne med at præstere på højeste niveau, men også bærer flere af klubbens idealer og historier. Denne nye pokaltrøje ser tilbage på tidligere glorværdige tider, men ser også frem mod fremtidige succeser sammen med klubben."

Design og Inspiration

Den nye pokaltrøje kombinerer elementer fra forskellige historiske sæsoner hos Borussia Dortmund for at skabe et unikt og symbolsk udseende. Brug af gul og sort, som er karakteristisk for klubben, er suppleret med moderne elementer, der giver trøjen et nutidigt udseende. Kombinationen af disse elementer udtrykker en forening af tradition og innovation, som er Borussia Dortmunds filosofi.

Historiske Referencer

Trøjen indeholder elementer fra sæsoner, der har været afgørende for klubben, inklusive sæsonen 2012-13, hvor Borussia Dortmund nåede Champions League-finalen. Denne tilbagevenden til fortiden bringer nostalgi og minder fansene om klubbens glorværdige øjeblikke. Samtidig bringer trøjen nye elementer, der symboliserer klubbens fremtidige ambitioner og mål.

Teknologi og Materialer

Den nye pokaltrøje fås i to versioner: spillerudgaven og fanudgaven.

Spillerudgaven

Spillertrøjen er fremstillet ved hjælp af PUMA's nyeste teknologi, ULTRAWEAVE. Dette materiale er ekstremt let og minimerer friktion, hvilket gør det muligt for spillerne at præstere på højeste niveau på banen. ULTRAWEAVE er designet til at give maksimal komfort og fleksibilitet, hvilket er afgørende for professionelle atleter.

Fanudgaven

Fantrøjen er udstyret med dry-CELL teknologi, som sikrer, at sveden transporteres væk og holder bæreren tør. Derudover er den fremstillet ved hjælp af PUMA's innovative RE:FIBRE genbrugsteknologi. Denne proces anvender mindst 95% genanvendt tekstilaffald, hvilket gør trøjen mere miljøvenlig og bæredygtig. RE:FIBRE muliggør gentagen brug af genanvendte materialer uden at gå på kompromis med kvaliteten, hvilket repræsenterer en langsigtet løsning for genbrug af polyester tekstilaffald.

Lancering af Trøjen

Den nye pokaltrøje for Borussia Dortmund blev først præsenteret den 20. juli under klubbens asiatiske tur i Bangkok. Borussia Dortmunds spillere bar den nye trøje for første gang den 21. juli under en venskabskamp mod BG Pathum United. Præsentationen af den nye trøje vakte stor interesse og positive reaktioner blandt fans og i fodboldverdenen.

Reaktioner fra Fans og Fodboldverdenen

Præsentationen af den nye pokaltrøje for Borussia Dortmund har skabt begejstring blandt fans og i fodboldverdenen. Mange fans har værdsat kombinationen af historiske elementer med et moderne design, der perfekt afspejler klubbens ånd og ambitiøse mål for den kommende sæson. Den nye trøje ses som et symbol på fortsat succes og innovation, som er karakteristisk for Borussia Dortmund.

Konklusion

Den nye pokaltrøje for Borussia Dortmund for sæsonen 2024-25 er en harmonisk kombination af tradition og modernitet. Takket være avanceret teknologi og materialer ser trøjen ikke kun godt ud, men støtter også spillerne i at præstere deres bedste. Denne trøje vil helt sikkert skinne på banerne over hele Europa, inspirere spillere og fans og skrive nye kapitler i Borussia Dortmunds succesrige historie.

Nøgleord

  • PUMA
  • Borussia Dortmund
  • Pokaltrøje
  • ULTRAWEAVE teknologi
  • RE:FIBRE teknologi

Verwante Tags

BVB Trøje Borussia Dortmund 2024-25 Cup Tredjetrøje Fodbold Trøjer

Nieuws gerelateerde Producten